T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / MALTEPE - Handan Hayrettin Yelkikanat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

HHY İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi

Handan Hayrettin Yelkikanat İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi

 

6331 sayılı "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" ve ilgili mevzuata uygun olarak Müdürlüğümüz bünyesinde İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi kurulmuştur. Birimimizin vizyonu, okulumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği bilincini oluşturmak ,mevzuatta belirtilen yükümlülükleri yerine getirmek,sağlıklı ve güvenli şekilde  öğretmen ve öğrencilerimizin eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmelerini sağlamaktır. 

  

İş Sağlığı ve İş Güvenliği Temel Eğitimi

 

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve MESEM öğrencilerimiz için  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi İle İlgili Eğitim Sunusuna Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz.

 

Isci_Sagligi_ve_Guvenligi_Temel_Egitimi.ppt

 

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 1987 yılından itibaren ülkemizde her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası adı altında kutlanan bu günlerde  sağlığının çalışma hayatı için vazgeçilmez bir öneme sahip olduğu vurgulanmaktadır. Okulumuz sivil savunma klübü rehber öğretmeni ve öğrencileri  tarafından tüm öğrencilerimizin görebileceği alanlara İş sağlığı ve güvenliği farkındalığını arttırmak amacıyla çeşitli köşeler ve panolar hazırlanmıştır.27-04-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.04.2022 - Güncelleme: 27.04.2022 11:43 - Görüntülenme: 396
  Beğen | 6  kişi beğendi