My World My Coach

Etwinning projemiz "My World My coach"özellikle meslek lisesi okullarından oluşan bir projedir .Bu proje  kapsamında eğitimde koçluk sistemini kullanarak öğrencilerimize kendi güçlü yönlerini keşfetmeleri için onlara rehberlik ederek çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek projemizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin hem yabancı dilde kendilerini ifade edecekleri hem de dijital becerilerini geliştirecek etkinlikler yaptık.Canva ,Postermywall gibi afiş poster araçları öğrenerek poster afiş yarışmaları  gerçekleştirdik .Öğrencilerimizin hayallerindeki meslekleri ve kendilerini ilerde hangi meslekte hayal ettiklerini anlattıkları video etkinliği yaptık .Birlikte sinema etkinliği yapıp film hakkında yorumlar yaptık .Sonra yorumlarını anlatan yazılar yazdılar. Karışık ülke takımlarıyla hep birlikte yeni yıl takvimi yaptık . Öğrencilerin seçtikleri özlü sözler yazıldı.10 aylık etwinning projemizi başarıyla bitirdik ve öğrencilerimize karne günü Kalite etiketlerini teslim ettik .Projemiz Kalite etiketini de bu sene ilçede  yapılacak törenle almayı umuyoruz . Etwinning kulübü olarak bir projemizi daha başarıyla  bitirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

13-02-202313-02-2023

Yayın: 13.02.2023 - Güncelleme: 13.02.2023 10:46 - Görüntülenme: 222